وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

خورشت آلو سیاه با مرغ زعفرانی

09 شهریور 1400 توسط delta mod

آلو سیاه به دلیل فیبر بالا و آب زیادی که در خود دارد برای تهیه خورشت بسیار مناسب است، همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است و برای کاهش فشار خون نیز مناسب است.

خورشت آلو سیاه یکی از انواع خورشت‌های ایرانی است. همان‌طور که از نام این خورشت مشخص است از آلو سیاه برای تهیه آن استفاده شده است، این خورشت طعم و مزه ملس و بسیار خوبی دارد و با مرغ تهیه می‌شود. آلو‌ها انواع مختلفی دارند و در رنگ‌ها و مزه‌های مختلفی هستند که آلو سیاه یکی ازبهترین آن‌ها است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه خورشت آلو سیاه با مرغ زعفرانی مجلسی با رب گوجه و انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو سیاه
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
آلو سیاه ۱۰ الی ۱۵ عدد
پیاز سرخ شده ۱/۲ پیمانه
رب گوجه یک قاشق غذا‌خوری
رب انار یک قاشق غذا‌خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
برگ بو ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، ادویه کاری، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت آلو سیاه با مرغ مجلسی
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید مرغ را نیم پز کنید سپس در سس مخصوص قرار دهیم. برای شروع یک پیاز را پوست گرفته و ۴ قاچ کنید سپس سینه مرغ را به‌همراه نمک و فلفل سیاه و برگ‌بو و کمی زعفران و زردچوبه داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته و نرم شود سپس از آب مرغ جدا کنید و آب مرغ را صاف کنید.

مرحله دوم: پخت آلو سیاه
آلو سیاه‌ها را از قبل شسته و با کمی آب به مدت یک ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و با کمی کره و روغن تفت دهید. کمی پیاز سرخ شده را اضافه کنید و یک لیوان از آب مرغ مرحله قبل که صاف کردید را اضافه کنید. درب تابه را قرار دهید و بگذارید با حرارت کم آلوها پخته شوند.

مرحله سوم: تفت دادن رب
حالا داخل یک تابه کوچک کمی کره ریخته و رب را به همراه تمام ادویه‌ها و زعفران تفت دهید تا خوش رنگ شود. رب انار را نیز اضافه کنید و بعد این مخلوط رب‌ها را به تابه آلوها اضافه کنید و هم بزنید تا باز شود.

مرحله چهارم: تهیه خورشت آلو سیاه
حالا مرغ‌های پخته شده را به همراه کمی پیاز داغ به تابه اضافه کنید هر چقدر پیاز داغ بیشتر باشد طعم و مزه بهتری دارد.  یک لیوان آب‌جوش اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم خورشت کم کم جا افتاده شود سپس به همراه پلو سرو کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه خورشت آلو سیاه با مرغ
طعم و مزه این خورشت ترش است اگر دوست داریم ملس باشد در انتها کمی شکر اضافه کنید و با ذائقه خود اندازه کنید.
برگ‌بو باعث گرفتن بوی زهم مرغ می‌شود.
می‌توانید باقی‌مانده آب مرغ را نگه دارید و با آن استاک مرغ یا سوپ تهیه کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت لوبیا چیتی ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: خورشت آلو سیاه مجله آشپزی دلتا مجله دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس