خورشت آلو ؛ خورشت ترش ایرانی
خورشت آلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ملس و مطبوعی دارد.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ میشود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
مواد لازم :
گوشت خورشتی: 450 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 4 حبه
آویشن تازه: یک قاشق چایخوری
برگ بو: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز تازه: یک عدد
چوب دارچین: یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: نصف فنجان
سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
آلوبخارا: یک فنجان
گشنیز یا جعفری تازه برای تزیین
طرز تهیه:
در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله زیاد بگذارید. گوشت خورشتی را در قابلمه بریزید و با روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس حرارت را کم کنید.
پیاز، سیر و فلفل قرمز را ریز خرد کرده، به گوشت بیفزایید و دوباره تفت دهید تا گوشت طعم بگیرد. حدود 5 دقیقه در قابلمه را ببندید. سپس نمک، فلفل، برگ بو، چوب دارچین، زیره، پاپریکا و آویشن را به گوشت افزوده و با مواد دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها حس شود.
آلوها را بشویید. آن ها را با رب گوجهفرنگی، سرکه سیب و 2 فنجان آب به خورشت اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا خورشت بپزد و جا بیفتد.
پس از حدود 40 دقیقه، چوب دارچین و برگ بو را از خورشت بیرون بیاورید. دوباره در قابلمه را بسته و روی حرارت بگذارید تا گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
وقتی گوشت پخته و آب خورشت غلیظ شد، خورشت آلو آماده است. آن را در ظرف بریزید و در صورت تمایل با مقداری گشنیز یا جعفری خرد شده تزیین کنید.
این خورشت خوش طعم و عطر را با نان یا برنج سرو کنید.
همچنین بخوانید:
خورشت پاییزی به و آلو
تجربه ای جدید با خورشت زرشک
طرز تهیه خورشت قارچ ؛ سریع و آسان
خورشت ؛ محبوب ترین غذای ایرانی
رازهای فسنجون حرفه ای