وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

خوراک بال‌ مرغ سوخاری با سس بوفالو

25 شهریور 1398 توسط delta mod

خوراک بال‌ مرغ سوخاری با سس بوفالو، اسنک محبوب مهمانی‌ها و مراسم مختلف است.



فرقی نمی‌کند اهل کجا باشید. بال مرغ چه به‌صورت کبابی با چاشنی‌های مختلف و چه به‌صورت سرخ شده، گریل و سوخاری از خوراکی‌های محبوب در مراسم تولد، مهمانی و دورهمی‌ها است. بال مرغ سوخاری با سس بوفالو، یکی از شیوه‌های پخت بال مرغ است که بسیار لذیذ و خوش‌طعم است. معمولاً در کنار بال مرغ سوخاری از کتف مرغ هم استفاده می‌شود. درواقع بهترین قسمت‌های مرغ برای سوخاری کردن، بال و کتف است.

مواد لازم:
بال و کتف مرغ: یک کیلوگرم
آرد ذرت: یک لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری
پودر فلفل پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
آب: یک لیوان
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:

در یک کاسه نصف لیوان آرد ذرت، یک قاشق غذاخوری آرد سفید و تمام چاشنی‌ ها را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به این ترکیب افزوده و به‌آرامی هم بزنید تا مایۀ خمیری یکدست و صاف شود.

قبل از اینکه بال‌ها را در مایۀ خمیری بغلتانید و سرخ کنید، نصف لیوان آرد ذرت باقی‌مانده را در یک بشقاب ریخته، بال‌ها را در آن بغلتانید و در یک ظرف دیگر کنار بگذارید.

روغن را در یک قابلمه خوب داغ کنید. مقدار روغن به‌قدری باشد که بال‌ها در روغن غوطه‌ور شوند. در حین داغ شدن روغن، بال‌های مرغ را یکی‌یکی در مایۀ خمیری بزنید و تمام قسمت‌های آن را به مایه آغشته کنید.

سپس آن‌ها را در روغن داغ بیندازید و پس از اینکه تمام قسمت‌های آن طلایی و برشته شد، از روغن درآورید.

پس از گرفتن روغن اضافی بال‌ها، آن‌ها را در سس بوفالو بغلتانید و در ظرف مناسب سرو کنید.

مواد لازم سس بوفالو:
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه
سس چیلی: نصف لیوان
پودر فلفل قرمز تند: نصف قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری
شکر: نصف قاشق چای‌خوری
سرکۀ سفید: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه سس بوفالو:

کره را به روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) آب کرده و با سیر رنده شده مخلوط کنید. سپس سس چیلی، پودر فلفل قرمز، پودر پیاز، نمک، سرکۀ سفید و شکر را به مواد افزوده و خوب هم بزنید. سس بوفالو آماده است.

همچنین بخوانید:
سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر

سوسیس بندری ؛ طعم تند جنوب

پیتزا پپرونی ، دلبر تند و تیز

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس