وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

حلیم شیر؛ انتخابی مقوی برای صبحانه

25 بهمن 1399 توسط delta mod

حلیم شیر به دلیل داشتن مقدار زیاد شیر کالری و کلسیم فراوانی را در خود گنجانده است. این غذا مقوی ترین وعده صبحانه برای مصرف کودکان جهت رشد و تقویت بدن آنان است.

حلیم شیر یکی از حلیم‌های معروف مردم استان اصفهان است. در فرهنگ غذایی کشور ما حلیم به دلیل مقوی بودن و خواص بسیاری که دارد بیشتر در وعده صبحانه به مصرف می‌رسد. انواع حلیم در شهرها با دستورهای پخت متفاوتی با انواع حبوبات، گوشت، ادویه و … پخته می‌شوند. در ادامه طرز تهیه حلیم شیر را در مجله دلتا بخوانید.

 

مواد لازم
گندم پوست کنده، خیسانده: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
شیر: ۲ لیتر
پیاز: ۱ عدد
کره: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
پودر دارچین: به میزان لازم
شکر: به میزان لازم
طرز تهیه حلیم شیر
گوشت را با پیاز چهار قاچ و اندکی نمک در ۶ پیمانه آب بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.
وقتی آب جوش آمد، کف گوشت را بگیرید و سپس حرارت را کم کنید.
در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد.
گندم را با ۳ لیتر آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
در قابلمه را نیمه باز بگذارید و حرارت را به اندازه‌ای تنظیم کنید که جوش بزند، ولی سر نرود.
در این مرحله گندم را در ظرف دیگری ریخته و اجازه دهید آن هم با آب کافی بپزد. (نسبت به حجم گندم دو برابر آن آب بریزید.)
۳ ساعت فرصت دهید تا گندم خوب بپزد.
در این فاصله گاهی هم بزنید و اگر آب آن کم شد، کمی آب جوش اضافه کنید.
گندم پخته را با گوشت کوب یا غذاساز به شکل پوره درآورده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
گوشت را از آب بیرون آورده، استخوان آن را بگیرید.
سپس با گوشت کوب بکوبید تا ریش ریش شود (گوشت را هرگز چرخ کنید).
گوشت ریش ریش شده را به گندم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حلیم باز به جوش آید.
آب و نمک حلیم را اندازه کنید.
چون حلیم معمولا با شکر خورده می‌شود باید کم نمک باشد.
اگر حلیم شل بود حرارت را کمی زیاد کنید و حلیم را هم بزنید تا سفت شود.
پس از پخت کامل مواد و غلظت دلخواه حلیم را در ظرف سرو بکشید و آن را با کره آب کرده و پودر دارچین تزیین کنید و همراه با یک ظرف شکر سر سفره بگذارید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: حلیم شیر صبحانه مجله آشپزی مجله دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس