وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

جگروز ؛ کباب کفن پیچ

30 مهر 1398 توسط delta mod

جگروز کباب خوشمزه ای است که در استان لرستان درست می‌شود. این غذا پس از پیچیدن جگر در لایه نازکی از چربی روی آتش کباب می‌شود.

​

جگر از لذیذترین گوشت ها برای تهیه کباب است. خوردن جگر به دلیل داشتن آهن و ویتامین به کسانی که دچار فقر آهن و کم خونی هستند، توصیه می‌شود. جگر به شیوه های مختلفی طبخ می‌شود که از بهترین راه های پخت آن، کباب کردن روی زغال است.

یکی از کباب های خوشمزه با جگر، جگروز یا جگر کفن پیچ است. این کباب که متعلق به لرستان است، از ترکیب جگر با وُز تهیه می‌شود. وز چربی نازک و پرده مانندی از شکمبه یا سیرابی گاو و گوسفند است. طرز تهیه جگروز آسان است. کافی است وز را دور جگر پیچیده و کباب کنید.

مواد لازم :
جگر: یک دست
وز: یک عدد
نمک به میزان لازم
فلفل در صورت تمایل
​
طرز تهیه :
جگر را خوب بشویید و چربی اضافی را با چاقوی تیز از روی آن جدا کنید.

پس از شستن، جگر را در صافی یا سبد بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

وز را می‌توانید از قصابی تهیه کنید. وز را بشویید و پس از شستن از جایی آویزان کنید تا آب آن گرفته شود. وز باید کاملاً خشک باشد.

جگر را به اندازه دلخواه برش بزنید و به سیخ بکشید.

وز را با توجه به سایز سیخ برش بزنید. آن را روی سطحی پهن کرده و مقداری نمک روی آن بپاشید. در صورت تمایل می‌توانید به کباب فلفل هم بزنید.

هر سیخ جگر را روی تکه ای از وز بگذارید و آن را به خوبی در وز بپیچید. سپس روی آتش با حرارت ملایم کباب کنید.

دقت کنید آتش زبانه نداشته باشد، چون در این صورت جگر می سوزد و سفت می شود.

​

نکات طرز تهیه جگروز :
می‌توان وز را به بخش های کوچک تقسیم کرد و در وسط هر برش از آن، یک تکه جگر گذاشت و سپس جگرهای بقچه پیچ را به سیخ کشید و کباب کرد.

در صورت تمایل می‌توانید هنگام به سیخ کشیدن جگر، به صورت یکی در میان یک تکه فلفل دلمه ای یا پیاز بگذارید تا کباب خوش عطر و طعمی داشته باشید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.

همچنین بخوانید:
کاشف کباب ایرانی بود!

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

بفرماییدکلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

ماش پلو ؛ غذای فراموش شده!(+ویدئو)

آش تابستانی ماست و اسفناج

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس