جوجه چینی با سس تارتار
بهترین سس برای سرو کردن کنار جوجه چینی، سس تارتار است. اگر سس تارتار را نمیپسندید، میتوانید جوجه چینی را با سس کچاپ میل کنید.
جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و آسان برای مهمانی و دورهمی است. این غذا خیلی زود آماده میشود، فقط کمی حوصله میخواهد. برای تهیۀ جوجه چینی به فیلۀ سینۀ مرغ نیاز دارید.
مواد لازم:
فیلۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: 2 عدد
لیموترش: یک عدد
زعفران به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
مواد لازم خمیر بنیه:
آرد سفید: ۱ لیوان
دلستر ساده: نصف لیوان
بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه:
اگر فیلۀ مرغ ندارید، سینۀ مرغ را به صورت فیله برش بزنید.
فیلههای مرغ را با آب لیموترش، نمک، پیاز حلقه شده و زعفران مخلوط کرده و حدود دو ساعت در یخچال نگه دارید.
در یک ظرف آرد سفید و دلستر را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک، فلفل و پودر سیر به آن بیفزایید. سپس بیکینگپودر را به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در یک تابۀ گود روغن را داغ کنید. فیلههای مرغ مزهدار شده را در خمیر بنیه بغلتانید و در روغن بیندازید. پس از اینکه دو طرف فیلهها روی شعله ملایم سرخ و طلایی شد، آنها را روی یک دستمال حولهای تمیز یا کاغذ روغنگیر بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
مواد لازم سس تارتار:
خیارشور: ۴ عدد
لیموترش: یک عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: یک قاشق چایخوری
جعفری به میزان لازم
پودر پیاز، پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سس تارتار:
خیارشورها را رنده کنید. آب لیموترش رابگیرید و جعفری را ساطوری کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا به خورد هم بروند. میتوانید به جای پودر پیاز، از پیاز تازه و خیلی ریز خرد شده هم استفاده کنید.
نکات قابل توجه:
زمان لازم برای مغز پخت شدن فیلهها بستگی به اندازه و قطر فیلهها دارد. برای سریعتر آماده شده جوجه چینی و مغز پخت شدن فیلهها بهتر است آنها را به قطر ۲ سانت برش بزنید.
زمانی که میخواهید فیلۀ آغشته به خمیر بنیه را در روغن بیندازید، بهتر است کمی آن را تکان دهید تا خمیر اضافی آن جدا شود .
خمیر بنیه باید حدود ۴۵ دقیقه قبل از درست کردن جوجه چینیها آماده شود و کمی استراحت کند.
میتوانید از سبزیجات یا سیبزمینی سرخکرده در کنار این غذا استفاده کنید. برای این کار سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، قارچ، هویج و سیبزمینی را بخارپز کرده و با مقدار کمی کره، نمک و فلفل تفت دهید.
همچنین بخوانید:
کیک گوشت ، غذایی شیک برای مهمانی ها
راز مرغ سوخاری رستورانی
قارچ سوخاری ، پیش غذای مدرن