ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص
ته چین مرغ و قارچ تجربۀ جدیدی از ته چین است و پیشنهاد میشود حتماً آن را امتحان کنید.
ته چین یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. ته چین مرغ و قارچ یکی از انواع این غذای لذیذ است که مواد ساده و مفیدی دارد. این نوع ته چین را میتوان در فر، قابلمه و حتی پلوپز آماده کرد.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
ماست: یک لیوان
زردۀ تخممرغ: 3 عدد
زعفران دمکرده: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
قارچ: 100 گرم
مرغ: 2 تکه
زرشک: یکسوم پیمانه
روغن مایع: نصف لیوان
پیاز: یک عدد
گلاب به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را با کمی آب، پیاز، نمک و زردچوبه میپزیم. زرشک را با آب سرد شسته و در کمی روغن با زعفران و شکر تفت میدهیم. در اواخر تفت دادن، کمی گلاب اضافه میکنیم. گلاب عطر خوبی به زرشک میدهد.
قارچ را شسته و ورقهای خرد میکنیم. آن را در تابه با حرارت زیاد تفت میدهیم. به قارچ کمی آبلیمو میزنیم تا سیاه نشود.
وقتی مرغ پخت و کم آب شد، از ظرف درآورده و ریشریش میکنیم. سپس آن را به قارچ و زرشک میافزاییم.
برنج را که از قبل خیس کردهایم، در آب در حال جوش ریخته و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش میکنیم.
زردههای تخممرغ را خوب زده و با دارچین، نمک و فلفل، ماست، روغن مایع و زعفران مخلوط کرده سپس برنج را اضافه میکنیم.
کف قابلمه را چرب میکنیم. نیمی از مواد را در قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار میدهیم تا منسجم شود. سپس مرغ را روی مواد ریخته و کمی از آب مرغ هم روی آنها میریزیم. بقیۀ مواد برنج را هم روی مرغ میریزیم.
روی سطح ته چین کمی روغن ریخته و حدود یک ساعت قابلمۀ ته چین را روی حرارت ملایم میگذاریم.
پس از یک ساعت ته چین مرغ و قارچ آماده است. میتوانید آن را با هر موادی که دوست دارید، تزیین کنید.
همچنین بخوانید:
نان داغ ، کباب کوبیده داغ(+ویدئو)
طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر
تاس کباب ؛ کباب بدون سیخ