تبوله با پنیر کبابی ، یک پیشنهاد متفاوت و دلپذیر
تبوله با پنیر کبابی یک وعده متفاوت و مقوی برای شماست که با کمی سلیقه و صبر میتوانید در خانه تهیه کنید.
همیشه نمیشود یک لیست غذای تکراری داشته باشید و هرروز هفته آن را برای اعضای خانواده آماده کنید. چون دیر یا زود برنامه غذایی تکراری میشود و دیگر آن جذابیت لازم را نخواهند داشت. پیشنهاد میکنیم طرز تهیه تبوله را یاد بگیرید و این بار این غذای اصیل لبنانی را برای ناهار یا شام آماده کنید. تبوله یک غذای کمکالری و سالم است. بنابراین حتی اگر در رژیم لاغری هستید هم میتوانید تبوله با پنیر کبابی را درست کرده و نوش جان کنید. با مجله دلتا همراه باشید و راه و روش درست کردن این خوراکی خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه تبوله با پنیر کبابی
بلغور گندم ۱۷۵ گرم
گوجهفرنگی خردشده یک عدد
مغز بادام ۵۰ گرم
جعفری ۸۰ گرم
عصاره سبزیها یک عدد
سیر یک حبه
روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن یک قاشق غذاخوری
پنیر کبابی ۲۰۰ گرم
لیموترش تازه دو عدد
طرز تهیه تبوله با پنیر کبابی
مرحله اول
برای تهیه تبوله، یک ظرف متوسط مقاوم در برابر حرارت بردارید. بلغور گندم، عصاره سبزیها و سیر خردشده را درون ظرف بریزید. سپس روی مواد آب جوش ریخته و درب ظرف را بسته و آن را برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
مرحله دوم
در این مرحله بلغور را درون آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس مغز بادام، گوجهفرنگی، جعفری، روغنزیتون، آبلیمو و کمی فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا نوبت طعم دار کردن و پختن پنیر کبابی است. یک تابه روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. سپس پنیر کبابی خردشده را درون روغن قرار دهید و هر دو طرف پنیر را به مدت یک دقیقه سرخکنید. پنیر کبابی را روی تبوله بگذارید و به همراه لیموترش سرو کنید. نوش جان!
چند نکته
میتوانید تبوله را بهجای پنیر کبابی با پنیر صبحانه سرو کنید تا رژیمیتر باشد.
تبوله را میتوانید به همراه سبزی دلخواه هم سرو کنید.
بهجای جعفری میتوانید از گشنیز خردشده یا پیازچه خردشده استفاده کنید.
میتوانید از گوجه گیلاسی هم برای درست کردن تبوله استفاده کنید.
با توجه به ذائقه خود میتوانید تبوله را تندتر سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سالاد تن ماهی و پنیر کبابی، یک وعده مقوی برای ورزشکاران را مطالعه کنید.