تارت تخم مرغ ؛ هم صبحانه هم عصرانه
تارت تخم مرغ نوعی فینگر فود خوشمزه و مقوی است.
تارت تخم مرغ یک
تارت تخم مرغ نوعی فینگر فود خوشمزه و مقوی است.
تارت تخم مرغ یک فینگر فود شیک و خوش طعم است. این غذا با تخم مرغ مناسب سرو برای صبحانه و عصرانه است. همچنین تارت تخم مرغ یک میان وعده کامل و مقوی برای کودکان شناخته میشود. برای آشنایی با طرز تهیه تارت تخم مرغ با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
آرد سفید: 120 گرم
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
کره خرد شده: یک سوم فنجان
آب سرد: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم میانی :
پنیر چدار: 115 گرم
خامه: نصف فنجان
پیازچه: نصف فنجان
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
برنج پخته شده: نصف فنجان
تخم مرغ: 4 عدد
مرغ پخته و خرد شده: یک فنجان
طرز تهیه :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
آرد را پس از الک کردن با نمک و کره ریز خرد شده در کاسه ای بریزید. مواد را با چنگال هم بزنید تا آرد به صورت خرده های شیرینی شود.
آب را به مخلوط بیفزایید تا خمیری نرم و صاف به دست بیاید.
خمیر را مانند توپ گرد کرده و در قالب گرد پهن کرده و همچنین میتوانید از یک قالب بزرگ یا چند قالب کوچک استفاده کنید. دور دیواره قالب را با دست فرم دهید. با چنگال چند سوراخ کف خمیر بزنید. سپس حدود 25 دقیقه در فر بگذارید تا خمیر طلایی شود.
در کاسه ای خامه و تخم مرغ را با هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. قسمت سبز پیازچه را ریز خرد کرده و با نیمی از پنیر رنده شده، مرغ خرد شده، برنج، نمک و فلفل در ترکیب تخم مرغ و خامه ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس باقی پنیر را روی خمیر در قالب بپاشید و مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید. قالب را نیم ساعت در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. پس از این مدت یک خلال دندان یا نوک یک چاقو درمرکز آن فرو کنید، اگر از مواد به آن نچسبیده بود، تارت آماده است. آن را از فر بیرون آورده و پس از برش زدن سرو کنید.
همچنین بخوانید:
صبحانه پاییزی با تست تخم مرغ و پنیر
شروع روزی پرنشاط با املت اسپانیایی
فینگر فود ؛ کوچولوی دوست داشتنی
شیک و خوش طعم است. این غذا با تخم مرغ مناسب سرو برای صبحانه و عصرانه است. همچنین تارت تخم مرغ یک میان وعده کامل و مقوی برای کودکان شناخته میشود. برای آشنایی با طرز تهیه تارت تخم مرغ با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
آرد سفید: 120 گرم
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
کره خرد شده: یک سوم فنجان
آب سرد: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم میانی :
پنیر چدار: 115 گرم
خامه: نصف فنجان
پیازچه: نصف فنجان
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
برنج پخته شده: نصف فنجان
تخم مرغ: 4 عدد
مرغ پخته و خرد شده: یک فنجان
طرز تهیه :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
آرد را پس از الک کردن با نمک و کره ریز خرد شده در کاسه ای بریزید. مواد را با چنگال هم بزنید تا آرد به صورت خرده های شیرینی شود.
آب را به مخلوط بیفزایید تا خمیری نرم و صاف به دست بیاید.
خمیر را مانند توپ گرد کرده و در قالب گرد پهن کرده و همچنین میتوانید از یک قالب بزرگ یا چند قالب کوچک استفاده کنید. دور دیواره قالب را با دست فرم دهید. با چنگال چند سوراخ کف خمیر بزنید. سپس حدود 25 دقیقه در فر بگذارید تا خمیر طلایی شود.
در کاسه ای خامه و تخم مرغ را با هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. قسمت سبز پیازچه را ریز خرد کرده و با نیمی از پنیر رنده شده، مرغ خرد شده، برنج، نمک و فلفل در ترکیب تخم مرغ و خامه ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس باقی پنیر را روی خمیر در قالب بپاشید و مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید. قالب را نیم ساعت در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. پس از این مدت یک خلال دندان یا نوک یک چاقو درمرکز آن فرو کنید، اگر از مواد به آن نچسبیده بود، تارت آماده است. آن را از فر بیرون آورده و پس از برش زدن سرو کنید.
همچنین بخوانید:
صبحانه پاییزی با تست تخم مرغ و پنیر
شروع روزی پرنشاط با املت اسپانیایی
فینگر فود ؛ کوچولوی دوست داشتنی