وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

بلال کبابی با 3 طعم متفاوت

04 مهر 1398 توسط delta mod

ذرت یا بلال بعد از گندم و برنج، مهم‌ترین مادۀ غذایی است و روغن تهیه شده از آن منبع خوبی برای تأمین نیازهای غذایی مردم در سراسر جهان است.

بلال کبابی را در اماکن تفریحی می‌توان یافت. اما اگر در خانه هوس درست کردن بلال کردید، حتماً این 3 نوع مختلف را با چاشنی‌های بی‌نظیر امتحان کنید. این بلال‌های کبابی در فر تهیه می‌شوند و هر کدام طعم و مزۀ خاص و جالبی دارند.

مواد لازم طعم ایتالیایی:
روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
خمیر آنچوی: نصف قاشق چای‌خوری
سیر رنده شده: نصف قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه: ۳ قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
مواد لازم طعم چینی:
روغن‌کنجد: یک قاشق غذاخوری
 سیر خرد شده: نصف قاشق چای‌خوری
سس سویا: ۲ قاشق چای‌خوری
سس گوجه‌فرنگی: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: نصف قاشق چای‌خوری
مواد لازم طعم مکزیکی:
کره به میزان لازم
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده به میزان لازم
نمک و فلفل‌سیاه: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
سیر خرد شده: نصف قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:

برای هر کدام از طعم‌ها، همۀ مواد را با هم در کاسه‌ای مخلوط کنید. سپس با استفاده از قلم‌مو، از مواد روی بلال‌ها بمالید.

بلال‌ها را در سینی فر چیده و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.

بلال‌های کبابی را در ظرف سرو بچینید. روی بلال ایتالیایی جعفری خرد شده و روی بلال چینی پیاز خرد شده بریزید. روی بلال مکزیکی هم یک قاچ لیموترش تازه بگذارید.

نکات کباب کردن بلال:

برای چهار تا شش عدد بلال، یک‌چهارم فنجان نمک را در4 لیتر آب می‌ریزیم. در این محلول می‌‌توان از فلفل یا سیر خرد شده و سایر ادویه‌جات دیگر به‌دل‌خواه استفاده کرد.

بلال را حدود یک ساعت در این محلول می‌گذاریم تا ذرت طعم و مزۀ مواد را بگیرد.

ذرت را از محلول بیرون آورده و روی پارچۀ تمیز می‌گذاریم تا خشک شود. سپس روی آن‌ها از سس‌های مختلف که درست کرده‌ایم، مالیده و کباب می‌کنیم.

بازدید: ۱۷۵
همچنین بخوانید:
تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه

پنیر محلی فارمر را می شناسید؟

سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس