وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

املت یونانی یک صبحانه سالم و خوشمزه

04 اسفند 1399 توسط delta mod

سالاد یونانی که مشخصه اصلی آن وجود سبزیجات درشت خرد شده داخل آن است، طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد و به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می‌شود. املت یونانی در واقع همان سالاد یونانی است و تنها تفاوتش اضافه شدن چند عدد تخم‌مرغ است که آن را به یک املت خوشمزه و همه پسند تبدیل می‌کند.

املت یونانی به سرعت و طی چند مرحله کوتاه و آسان تهیه می‌شود پس برای صبحانه روزهای تعطیل انتخاب مناسبی خواهد بود. یک نکته بسیار مهم که پیشنهاد می‌کنیم حتما آن را رعایت کنید، استفاده از سبزیجات تازه است. همچنین فراموش نکنید که نکات و فوت و فن‌های این دستور در مجله دلتا را رعایت کنید تا یک املت خوشمزه نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه املت یونانی
تخم‌مرغ ۱۰ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی ۶ عدد
پنیر سفید ۱۰۰ گرم
برگ جعفری تازه و خرد شده ۳۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد
زیتون سیاه درشت بدون هسته ۷۰ گرم
طرز تهیه املت یونانی
مرحله اول
برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید گریل را روشن کنید تا خوب گرم شود. یک کاسه بزرگ بردارید و تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشکنید. برگ جعفری را خرد کنید و به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست یک عدد پیاز قرمز را بکنید و آن را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز خوب بشویید و به صورت درشت خرد کنید. زیتون سیاه درشت بدون هسته را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید تا خوردن آن‌ها راحت‌تر باشد.

مرحله دوم
یک تابه نچسب بزرگ بردارید و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید. پیاز قرمز خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. پس از حدود چهار دقیقه و هنگامی که پیازها شروع به طلایی شدن کردند گوجه‌فرنگی خرد شده و زیتون خرد شده را اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر بپزید.

مرحله سوم
پس از این که گوجه‌فرنگی‌ها نرم شدند، حرارت را کم کنید و مخلوط تخم‌مرغ و جعفری را اضافه کنید. املت را کمی هم بزنید تا تخم مرغ‌ها در حالت نیمه پخته باشند. سپس پنیر سفید را با دست کمی خرد کنید و روی املت بریزید. اکنون تابه را حدود پنج تا شش دقیقه داخل گریل قرار دهید تا املت خوب پف کرده و طلایی شود. املت یونانی شما آماده است.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: املت یونانی صبحانه مجله آشپزی مجله دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس