املت پنیری ؛ صبحانه روز تعطیل
املت بسیار متنوع است و انواع گوناگونی دارد. این غذای ساده ولی لذیذ، بیشتر در وعدۀ صبحانه مصرف میشود.
املت پنیری تخممرغ و بیکن، نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانواده است. البته این املت چون مغذی و مقوی است، برای یک میانوعدۀ کامل یا خوراکی دانشآموزان در مدرسه پیشنهاد میشود.
مواد لازم:
بیکن: ۸ تکه
تخممرغ: ۸ عدد
پیازچه: ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجهفرنگی: ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
نان ساندویچی گرد یا نان تست به میزان لازم
سس تند برای سرو در صورت تمایل
طرز تهیه:
بیکن را خرد کنید. سپس با مقداری روغن تفت دهید. بیکن باید برشته و قهوهای رنگ شود. ۱۵ دقیقه برای سرخ کردن بیکنها کافی است.
تخممرغها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید.
پیازچههای خرد شده را با کمی نمک و فلفل با تخممرغها مخلوط کنید.
کف سینی فر یا هر ظرف دیگری را که میخواهید املت در آن درست کنید، با روغن یا کره چرب کنید.
تکههای بیکن سرخ شده را در سینی فر بریزید و سپس ترکیب تخممرغ را روی آنها بریزید. روی تخممرغ را با پنیر چدار و گوجهفرنگی خرد شده پر کنید.
سینی را در فر گذاشته و ۲۵ دقیقه برای پخت زمان بگذارید.
وقتی املت آماده و کمی خنک شد، آن را برش بزنید.
این املت را با نان باگت گرد کوچک یا نان تست و سس تند سرو کنید.
نکات مهم:
اگر گوجهفرنگیها را بلانچ و سپس خرد کنید، غذا لذیذتر میشود. برای درست کردن املت پنیری بههیچوجه گوجهفرنگیها را رنده نکنید.
اگر طعم فلفلدلمهای را دوست دارید، میتوانید کمی فلفلدلمهای ریز شده هم به این املت اضافه کنید. جعفری ساطوری شدۀ تازه هم یک انتخاب خوب برای تزیین است.
در صورت تمایل میتوانید مقدار خیلی کمی شنبیلۀ خشک شده با تخممرغ مخلوط کنید. پودر آویشن هم عطر و بوی خوبی به آن میدهد.
هم زدن تخممرغ بوی زهم آن را کم میکند. پس تخممرغها را آنقدر با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود، ولی کف نکند. در صورت تمایل کمی پودر سیر هنگام هم زدن به تخممرغ بیفزایید.
در صورت تمایل قارچ یا انواع ژامبون را میتوانید به این املت اضافه کنید.
املت پنیری تخممرغ و بیکن را به همین ترتیب و در قالب فر مافینی هم میتوانید تهیه کنید.
همچنین بخوانید:
ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی
عدسی ؛ صبحانه سنتی و لذیذ
تهیه شنیسل مرغ رستورانی در منزل