املت بادمجان و گوجه فرنگی ، هم صبحانه هم عصرانه
طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی ساده است و به راحتی میتوانید صبحانه ای دلچسب آماده کنید.
املت بادمجان و گوجه فرنگی یکی از املت های بسیار خوشمزه ای است که هم برای صبحانه و هم برای عصرانه یا شام مناسب است. در تهیه این املت از سبزیجات معطر استفاده میشود و به همین دلیل عطر خوبی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
بادمجان: 2 عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
تخم مرغ: 4 عدد
سیر: 2 حبه
آرد: یک قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
جعفری خرد شده به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
بادمجان ها را خوب بشویید. آن ها را پوست بگیرید و حدود 20 دقیقه در آب نمک بگذارید تا هم تلخی آن گرفته شود و هم هنگام سرخ کردن، روغن کمتری به خود بگیرد.
پس از گذشت این مدت، بادمجان ها را خوب شسته و خشک کنید. سپس به صورت حلقه ای برش بزنید.
برای سرخ کردن بادمجان حتماً از روغن سرخ کردنی استفاده کنید. در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. بادمجان های حلقه شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
گوجه فرنگی را در آب جوش بیندازید و روی حرارت ملایم بگذارید. این کار برای آن است که پوست گوجه راحت جدا شود. پس از چند دقیقه گوجه فرنگی را پوست گرفته و رنده کنید تا به حالت پوره دربیاید.
سیر را ریز رنده کنید. سپس با پوره گوجه فرنگی و مقداری جعفری خرد شده، به بادمجان های سرخ شده افزوده و مخلوط کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب املت کشیده شود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آرد، نمک، فلفل و زردچوبه به آن افزوده، هم بزنید تا تخم مرغ کف کند. سپس به مواد داخل تابه بیفزایید. حرارت را کم کرده و در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد. تابه را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی به همین سادگی است. این املت خوشمزه را میتوانید با انواع نان سنتی یا فانتزی سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پیتزا روی این املت بریزید.
همچنین بخوانید:
املت سوسیس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب
پاپ کورن ؛ اشتباهات رایج پخت
خوراک لوبیا سفید و سبزیجات با نیمرو
عدسی ؛ صبحانه سنتی و لذیذ
تهیه کیک ساده بدون فر