اسموتی هلو انبه و توت فرنگی ؛ خوبان همه جمعند
اسموتی هلو انبه و توتفرنگی یک اسموتی تابستانی با طعمهای متنوع و میوههای رنگارنگ و بسیار خوشطعم است.
اگر هوس یک اسموتی ساحلی کردهاید، اسموتی هلو انبه و توت فرنگی بهترین انتخاب شما است. فقط به مواد تشکیل دهنده فکر کنید تا ببینید چه چیزی در انتظارتان است. ترکیبی از طعمها و رنگهای زیبا با هم یکجا جمع شدهاند تا یک نوشیدنی خاص و بینظیر داشته باشید.
مواد لازم:
انبۀ یخزده و خرد شده: یک و نیم پیمانه
توت فرنگی یخزده: یک و نیم پیمانه
هلوی تازه: یک پیمانه
موز رسیده: یک عدد
آب آناناس: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
تمام میوههای تازه و یخزده را با آب آناناس در مخلوطکن بریزید تا پوره شوند.
وقتی اسموتی به غلظت دلخواه رسید، آن را در لیوان ریخته و سرو کنید.
برای رسیدن به غلظت مطلوب، بنا به سلیقه و ذائقه میتوانید میوه ها و آبمیوه را کم و زیاد کنید.
اگر مایل بودید روی آن را با نعناع یا هر چیز دیگری که دوست داشتید، تزیین کنید. همچنین میتوانید چند برش هلو ته لیوان بریزید تا جلوۀ بیشتری به اسموتی بدهد.
نکات مهم:
استفاده از میوههای یخزده علاوه بر اینکه مخلوط را سرد میکند، باعث غلیظ شدن اسموتی هم میشود.
اگر آب آناناس ندارید، میتوانید از آب پرتقال یا آب سیب استفاده کنید. بههیچوجه از آب هویج استفاده نکنید. چون رنگ نارنجی آن بر سایر رنگها غلبه دارد.
میتوانید اضافۀ اسموتی را فریز کنید. برای این کار آن را در قالب یخ سیلیکونی بریزید و در کیسه فریزر بگذارید.
موز رسیده، در اصل شیرینکنندۀ اسموتی هلو انبه و توتفرنگی است.
نسبت میوهها به دلخواه قابل تغییر است. اگر بخواهید طعم هلوی قویتری داشته باشید، میتوانید هلوی بیشتری بیفزایید. برای طعم بیشتر توت فرنگی و انبه هم به همین ترتیب عمل کنید.
دقت کنید که حتماً آب میوه سرد باشد و یخزده نباشد.
هنگام سرو این اسموتی، از یخ استفاده نکنید. چون میوهها خنک هستند و یخ طعم اسموتی را از بین میبرد.
همچنین بخوانید:
ژله خرده شیشه ؛ خاص و جذاب