وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

ساخت رژگونه طبیعی در خانه

21 بهمن 1400 توسط delta mod

شما می‌توانید با مواد خانگی اقدام به ساخت رژگونه‌های طبیعی با رنگ‌های مختلف کنید و پوست خود را از آسیب‌های احتمالی مواد آرایشی نجات دهید.

استفاده از لوازم آرایش برای پوست مضر است، زیرا پوست را در معرض سموم قرار می‌دهد. شما می‌توانید از لوازم آرایش خانگی و طبیعی که هیچ‌گونه ماده شیمیایی ندارند، استفاده کنید. این بخش از مجله دلتا به ساخت رژگونه طبیعی در خانه اختصاص دارد.

آموزش ساخت رژگونه طبیعی در خانه
ساخت رژگونه طبیعی با پودر کاکائو
۱/۲ قاشق پودر مارانتا آروندیناسه، ۱/۲ قاشق پودر کاکائو طبیعی و ۱/۲ قاشق پودر هیبیسکوس را باهم مخلوط کنید. این رژگونه را روی دست خود امتحان کنید و برای اینکه رنگ دلخواه موردنظر شما را پیدا کند، می‌توانید هر مقدار از این مواد را طوری مخلوط نمایید تا ترکیب رنگ زیبایی به شما دهد.

اکنون که به رنگ موردنظر خود رسیدید، این پودر را در یک ظرف درب‌دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا مدت ماندگاری آن بیشتر شود. مطمئن باشید این رژگونه آسیبی به پوست شما نمی‌رساند.

 

تهیه رژگونه خانگی و طبیعی مایع با پودر چغندر
برخی از خانم‌ها استفاده از رژگونه مایع را بیشتر از رژگونه‌های پودری می‌پسندند. برای این کار به موادی مانند پودر چغندر، پودر نشاسته ذرت، اسطوخودوس، کاسه برای مخلوط کردن مواد، قاشق اندازه‌گیری و محفظه‌ای برای نگهداری مواد نیاز دارید.

۱ قاشق چای‌خوری پودر نشاسته را در یک کاسه می‌ریزیم و نصف قاشق چای‌خوری پودر چغندر به آن اضافه می‌کنیم و باهم خوب مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شود. سپس ۲ الی ۳ قطره اسطوخودوس را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا چسبناک شود.

برای تست رژگونه خود با استفاده از یک قلم‌مو مقداری از این مواد را روی پوست دست خود تست کنید. اگر می‌خواهید رنگ رژگونه تیره یا روشن شود، مقدار پودر چغندر و پودر نشاسته را کم یا زیاد کنید تا رنگ دلخواه خود را بیابید.

 

ساخت رژگونه کرمی
برای ساخت رژگونه طبیعی کرمی در منزل به هر نوع از رژگونه‌های خانگی که تهیه کرده‌اید مقداری کرم مرطوب‌کننده متناسب با پوست را اضافه کنید و طبق دلخواه خود تیره روشنی رنگ آن را تنظیم نمایید.

رژگونه طبیعی با استفاده از رنگ غذا
برای درست کردن یک رنگ گونه مقدار کمی آب، رنگ غذا و گلیسیرین را باهم مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه خود برسید. سپس این مواد را در ظرفی ریخته و از آن استفاده کنید.

رژگونه اکلیلی و براق
اکنون که طرز تهیه رژگونه‌های طبیعی را آموختید می‌توانید به هر رژگونه خانگی پودر اکلیل یا پودر میکا اضافه کنید و از آن استفاده کنید تا گونه‌ها علاوه‌بر گرفتن رنگ زیبا، بدرخشد. اگر به این‌دست از مطالب علاقه دارید می‌توانید مطلب ترفندهایی آسان برای خط چشم کشیدن را بخوانید.

 

پیشنهاد مطالعه: همچنین می‌توانید مطلب راهکارهایی شگفت‌انگیز برای رهایی از شکنندگی ناخن‌ها را بخوانید.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

چه بخوریم تا پوستی سفید داشته باشیم؟

21 بهمن 1400 توسط delta mod

پوست و سلامتی آن یکی از موارد مهم برای افراد است و در این میان سوال بسیاری از افراد این است که چه بخوریم تا پوستی سفید داشته باشیم؟

افراد در تلاش هستند تا با شناخت مواد مختلف و خواص آن‌ها تشخیص دهند که کدام یک از مواد خوراکی به سفیدی پوست آن‌ها کمک می‌کند. در این مطلب از مجله دلتا مواد خوراکی که به سفید شدن پوست صورت کمک می‌کنند را به شما معرفی می‌کنیم.

برای سفید شدن پوست صورت چه بخوریم؟
آب
یکی از مواد مورد نیاز بدن آّب است که اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. آب علاوه‌بر اینکه در شست‌وشوی صورت کاربرد دارد، با نوشیدن آن می‌توان به روشن شدن صورت کمک کرد. بر این اساس متخصصان توصیه می‌کنند روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب مصرف نماییم.

 

آلوئه‌ورا
آلوئه‌ورا یکی دیگر از موادی است که به سلامتی، درخشندگی و سفیدتر شدن پوست کمک شایانی می‌کند. این گیاه به نوعی یک مرطوب‌کننده طبیعی و مفید به‌شمار می‌رود که مصرف آن علاوه‌بر نرم و مرطوب شدن موجب شفافیت و سفیدی می‌گردد.

سفید شدن پوست با سیب
این میوه سرشار از ویتامین C بوده که از پیری جلوگیری کرده و در عین حال موجب حفظ درخشندگی آن می‌شود. مصرف روزانه ۱ عدد سیب به همه افراد توسط پزشکان همواره توصیه می‌شود.

ریشه چغندر
تاثیر آنتی‌اکسیدان‌ها بر رفع چین و چروک و شفاف‌تر شدن پوست بر کسی پوشیده نیست. آنتی‌اکسیدان‌ها در مواد غذایی بسیاری وجود دارند که از آن جمله می‌توان به ریشه چغندر اشاره کرد. اگر می‌خواهید پوستی شفاف و براق داشته باشید، این گیاه را آب‌پز کرده و میل نمایید زیرا ریشه چغندر با داشتن آنتی‌اکسیدان‌های بسیار قوی از بروز چین و چروک جلوگیری کرده و در نهایت موجب سفیدی می‌شود.

 

سفید شدن پوست با هویج
این محصول با داشتن بتاکاروتن که در بدن با ساز و کار مخصوص خود به ویتامین A تبدیل می‌شود، باعث درخشان‌تر شدن صورت، از بین رفتن چین و چروک و سفیدی صورت می‌گردد. برای داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید مطلب سلامت و شادابی پوست با ماسک هویج! را بخوانید.

اسفناج
اسفناج جز سبزی‌هایی است که دارای آنتی‌اکسیدان بوده و علاوه‌بر این، این سبزی با داشتن خاصیت ضدالتهابی با سرکوب سموم، به صورت شما شفافیت و درخشندگی خاصی می‌بخشد.

 

پیشنهاد مطالعه‌: همچنین می‌توانید مطلب مشابه جوانسازی معجزه‌آسای پوست با این خوراکی‌ها را مطالعه کنید.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

کاربردی‌ترین لباس‌هایی که در هر فصل نیاز دارید!

21 بهمن 1400 توسط delta mod

لیست لباس‌های مناسب برای هر فصل، از سالی به سال دیگر تغییر می‌کند، اگر هم کلیت آن‌ها تغییر نکند، حتما جزئیات آن دچار تغییر خواهد شد.

در این مطلب از مجله دلتا فهرستی از انواع لباس های ضروری برای هر فصل را در اختیار شما می‌گذاریم تا بتوانید با ذهن منظم‌تری دست به انتخاب و خرید لباس بزنید.

انواع لباس های ضروری برای هر فصل را بشناسید!
بهار
رویه لباس
هوای بهار گاهی سرد است و گاهی گرم، به همین دلیل هم نمی‌توانید سراغ لباس‌های سراسر گرم بروید و بهتر است لباس‌های خود را لایه‌بندی کنید. مثلا روزی که هوا خنک است یک مانتوی نخ پنبه خنک بپوشید، اما روی آن یک رویه لباس نسبتا گرم به تن کنید.

بارانی
داشتن یک بارانی مانع خیس شدن لباس‌ها زیر رگبار باران‌های بهاری می‌شود و به استایل شما هم زیبایی بیشتری می‌بخشد. سایر لباس‌های بهاره محدودیت خاصی ندارند. از بلوز آستین سه‌ربع نخی گرفته تا شلوار جین کاغذی می‌توانند در گروه لباس‌های بهاره قرار بگیرند.

 

لباس های ضروری برای فصل تابستان
دامن شلواری
بهترین شلوارها برای تابستان دامن شلواری‌های نازک یا شلوارهای گشاد و خنک هستند. از پوشیدن شلوارهای چسبان با پارچه‌های ضخیم جدا خودداری کنید. این شلوارها به‌راحتی باعث حساسیت‌های پوستی خواهند شد.

مانتو نخی
خرید مانتو آزاد نخی با رنگ روشن از دیگر مواردی است که می‌تواند تابستان داغ شما را خنک کند. مانتوهای نخی هوا را به‌راحتی از بین تار و پودها عبور می‌دهند و بدن را خنک نگه می‌دارند. اگر به این‌دست از مطالب علاقه دارید می‌توانید مطلب مدل‌های مانتو مجلسی عید ۱۴۰۱ را بخوانید.

 

پاییز
تونیک بافت نازک
تونیک‌های آستین بلند با بافت نازک یکی از لباس های ضروری برای فصل پاییز هستند. این لباس‌ها به‌تنهایی شما را گرم نگه می‌دارند، اما باعث عرق کردن نمی‌شوند.

رویه گرم یا بارانی
داشتن یک بارانی ساده یا یک رویه بافت گرم از دیگر گزینه‌هایی است که خوب است استفاده از آن را مدنظر قرار دهید. هر وقت هوا سرد شد می‌توانید رویه را به بلوز بافت اضافه کنید و هر وقت گرم شد آن را دربیاورید.

لباس های ضروری برای فصل زمستان
نیم بوت

بهترین کفشی که به ساختن انواع استایل‌ها کمک می‌کند، نیم‌بوت است. نیم‌بوت هم برای استایل روزمره مناسب است و هم به کار استایل نیمه‌رسمی می‌آید. گرم است، لیز نمی‌خورد و امنیت شما را فراهم خواهد کرد.

پالتو یا کاپشن
همان تونیک‌های بافت نازک را که از فصل قبل خریده‌اید، در زمستان دم‌دست بگذارید، ولی به‌جای اینکه آن را با رویه یا بافت همراه کنید، به‌همراه کاپشن یا پالتو بپوشید.

شلوار ضخیم و گرم
استفاده از شلوار جین‌های تیره رنگ، شلوارهای مخمل کبریتی و شلوارهای پشمی و توکرکی برای مبارزه با سرمای زمستان ایده‌آل است. اگر شلوار شما چندان گرم نیست، می‌توانید از یک جوراب شلواری توکرکی نازک در زیر شلوار استفاده کنید.

 

پیشنهاد مطالعه: همچنین می‌توانید مطلب جدیدترین مدل‌های شومیز زنانه شیک را بخوانید.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دلمه فلفل دلمه ای بدون گوشت با طعمی بی‌نظیر

21 بهمن 1400 توسط delta mod

دلمه‌ها جزو غذاهای ایرانی هستند که انواع مختلفی دارند و هر کدام از آن‌ها هم به نوبه خودش بسیار جذاب و لذت‌بخش هستند. فلفل دلمه‌ای هم جزو سبزیجاتی است که ویتامین C زیادی دارد.

دلمه فلفل یکی از انواع دلمه است که اتفاقا بسیار محبوب و پرطرفدار است. دلمه فلفل یک غذای ایرانی است که می‌توان از آن در وعده ناهار یا شام استفاده کرد. این غذا جزو غذاهای سبک به شمار می‌رود که می‌توانید به‌عنوان یک پیش‌غذای لذیذ هم آن را تهیه کنید. در این بخش از مجله دلتا به طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای بدون گوشت می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل دلمه ‌ای بدون گوشت
لپه یک پیمانه
برنج دو پیمانه
سبزی دلمه یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای چهار یا پنج عدد
آلو چند عدد
زرشک به مقدار نیاز
رب گوجه فرنگی

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه‌ ای بدون گوشت
مرحله اول
ابتدا در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و دو پیمانه برنج خود را به آب جوش اضافه کنید تا کمی بپزد و بعد برنج خود را آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم
لپه‌ها را پاک و یک تا دو ساعت پیش از پختن آن‌ را خیس کنید. بعد از این مدت لپه‌ها را نیز بپزید.

مرحله سوم
پیازها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. پس از اینکه پیاز‌ها را خرد کردید در تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود، بعد از داغ شدن روغن پیاز‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.


مرحله چهارم
در این مرحله لپه پخته‌شده و زرشک پاک و شسته‌شده را نیز به تابه اضافه کنید و تفت دهید. همچنین رب را نیز به تابه اضافه نمایید و تفت دهید.

مرحله پنجم
برنج آبکش‌شده را همراه با سبزی دلمه به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم
فلفل دلمه‌ای‌ها را بشویید و سر آن‌ها را ببرید اما دور نریزید. داخل فلفل دلمه‌ای را خالی کنید.

مرحله هفتم
داخل فلفل دلمه‌ای‌ها را با موادی که طی مراحل قبل آماده کرده‌اید پر کنید.

مرحله هشتم
با رب گوجه فرنگی، آب، آلو و ادویه سس تهیه کنید و دلمه‌ها را داخل آن قرار داده و اجازه دهید با حرارت بپزند. بعد از این مرحله و پخت دلمه‌ها غذای شما آماده است و می‌توانید نوش جان کنید.

اگر به دلمه‌ها علاقه دارید، دلمه کلم برگ را هم بخوانید.

 

پیشنهاد مطالعه: همچنین مطلب شاه پلو غذای اعیانی و مجلسی ایرانی را در مجله آشپزی دلتا بخوانید.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟

21 بهمن 1400 توسط delta mod

اضافه کردن چاشنی‌ها در هر غذایی برای عطر و طعم دادن به آن غذا لازم است. البته اگر به اندازه استفاده شود. در غیر این‌صورت باعث خراب شدن غذای ما می‌شود.

رب گوجه‌فرنگی، یکی از چاشنی‌‌های محبوب در آشپزی ایرانی است. به کمک رب گوجه‌فرنگی رنگ و طعم غذاها بسیار عالی خواهد شد. در گذشته از رب‌‌های خانگی در طبخ غذاها استفاده‌ می‌شد که رنگ کمتری داشتند اما امروزه به دلیل سخت بودن فرایند رب درست کردن، اکثر افراد از رب‌‌های صنعتی و آماده در پخت و پز استفاده‌ می‌کنند. از آنجایی که اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی به وضوح رنگ غذا را تغییر‌ می‌دهد، پیش‌ می‌آید که کسی رب را بیش از اندازه به غذا اضافه کند. اگر شما هم به هر دلیلی با مشکل زیاد شدن رب روبه‌رو شده‌اید، حتما به دنبال راه‌حلی برای این مسئله‌ می‌گردید. با مجله دلتا همراه باشید تا رفع مشکل رب زیاد در غذا را یاد بگیرید.

رفع مشکل رب زیاد در غذا
متاسفانه رب اضافی در غذا را نمی‌توان به سادگی شور شدن یا تند شدن از بین برد. اما این به این معنی نیست که مجبور هستید غذایی را که پر از رب گوجه‌فرنگی است به اجبار بخورید. برای رفع این مشکل هم روش‌‌هایی وجود دارد.


زیاد شدن رب غذا در خورشت‌‌ها یا سوپ‌‌ها
در انواع خورشت‌‌ و سوپ‌‌، اگر به اشتباه رب زیادی اضافه کردید‌ می‌توانید کمی آب خورشت را برداشته و به جایش آب جوش اضافه کنید. با این کار ممکن است کمی طعم خورشت شما کمتر شود، اما حداقل مجبور نخواهید بود تا یک غذای سرخ و پر از رب را میل کنید.

اضافه کردن مقدار غذا
درست کردن غذا، نیاز به صرف وقت و انرژی زیادی دارد. اگر به هر دلیلی رب گوجه‌فرنگی غذای شما زیادتر از حد استاندارد شد و شما هم وقت کافی داشتید، پیشنهاد ما این است که کمی دیگر از همان غذا بپزید. در خوراک‌‌های گیاهی معمولا‌ می‌شود با اضافه کردن سبزیجات، حبوبات و سویا، حجم غذا را افزایش داد. با این کار حداقل نتیجه نهایی برایتان قابل قبول خواهد بود.‌ می‌توانید اضافی غذا را در فریزر منجمد کنید تا در روزهای آتی به سراغش بروید.

سخن پایانی
همان‌طور که‌ می‌بینید این ترفندها آنچنان هم بی‌دردسر نیستند. توصیه ما به شما این است که همیشه در اضافه کردن ادویه‌‌ها و چاشنی‌‌ها دقت به خرج دهید. به همین دلیل است که در برنامه‌‌های آشپزی همیشه میزان دقیق همه مواد اولیه ذکر‌ می‌شود. شاید کمی ظرف بیشتری کثیف شود اما اگر از قبل ادویه و چاشنی‌‌ها را مطابق دستور در ظرف بریزید، دیگر با مشکل این‌چنینی مواجه نخواهید شد.

 

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر، مطلب رول اسپاگتی غذایی دلپذیر برای یک دورهمی دوستانه را بخوانید.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • ...
  • 402
خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس